Wie is powervrouw Breghje Kommers?

Breghje Kommers is zeker een powervrouw. Weinig in de spotlights, maar wel een echte businesswoman. Over powervrouwen gesproken..

Ze is eigenaar van SPEC en was degene die talent zag in haar man ALI-B. Ze was zijn manager toendertijds. SPEC is het managementbureau van onder andere ALI-B. Het is in 2000 opgericht door powervrouw Breghje Kommers. Eerst opereerde het bedrijf als evenementenbureau en organiseerde hiphop feesten en festivals.

Na enige tijd werd duidelijk dat de geboekte artiesten behoefte hadden aan professionele begeleiding en ontwikkelde het bedrijf zich meer en meer als managementkantoor. Ali B werd op deze manier getekend en werd na enige tijd ook partner in de onderneming.

Breghje Kommers komt zelden in de media met haar gezicht, maar we weten dat ze er goed uitziet (ooit 1 foto gezien op het web). Rapper Ali B is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen, maar houdt zijn privé-leven buiten de schijnwerpers. Zijn vrouw Breghje Kommers is niet vaak in beeld. Ze heeft ook geen social media.

Ali B en Breghje hebben drie zoons: Nouri, Omar en Amin.

Breghje Kommers is zeer geliefd bij de rappers en vloggers. Boef kwam zelfs terug, omdat hij Breghje miste.

Bron: Google, Beeld: Unsplash

Must Read

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here