Mode voor de jonge moderne vrouw. Hier kan je shoppen.

Mode voor de moderne vrouw. Je wordt ouder, maar moet je je dan ook gelijk saaier en rustiger gaan kleding?

Nou wij 32 en shoppen graag bij Berskha, maar dat is meer gericht op tieners. (some people always stay a teenager/kid;)).

Maar waar shop je nou als je volwassener wordt en bent? Nou het mag van ons wel wat hipper dan op de foto;) Grijs, zwart, wit? Ga voor wat kleur en wat hips!

Hier enkele leuke shops voor de jonge moderne vrouw:

1.Prettylittlething

Nee het is niet voor kleintjes. Het is voor stoere, fashion-forward, moderne vrouwen.

Ze hebben van alles. Van wat stoerder, tot vrouwelijk en ze verkopen ook make-up. Ze richten zich op vrouwen tot 35. Ben je wat ouder? Boeiend, gewoon lekker kijken.

2.Missguided

Missguided lijkt wel op Prettylittlething. Het is ook een Uk based shop en het heeft leuke, trendy, fashion-forward kleding voor dames tot 35.

3.Nelly.com

Via Nelly.com kun je kleding, schoenen, ondergoed, badkleding, schoonheidsproducten, accessoires en sportkleding kopen. Het is van oorsprong een Zweedse webwinkel. Het is voor girls en jonge vrouwen. Trendy, moderne kleding voor jou.

4.NA-KD.COM

Het merk NA-KD is een jong online platform met zowel externe merken als huismerken van kledij, accessoires en schoenen voor de generaties Y & Z. . Het merk werkt veel samen met Influencers en deze influencers zijn een belangrijke aanzet tot het succes. Ze hebben samengewerkt met Selma Omari, Queen of Jetlags, Camilla Botten, Anna Nooshin en binnenkort met influencer Rianne Meijer. Lees hier meer over deze powervrouw.

Weet jij nog meer leuke webshops/winkels voor de moderne vrouw van nu? Let us know: info@lifeofwomen.nl

Bron: Google, Beeld: Unsplash

Must Read

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here