killerbodymotivation: alles wat je moet weten over dit merk

Killerbodymotivation: het merk van Fajah Lourens.

En weer een powervrouw!

Fajah Lourens is naast actrice, modeontwerpster en dj ook een fitness/healthygoeroe.

Faya ontwikkelde een voorliefde voor fitness en gezond eten en in 2013 begon ze een Instagram-account genaamd @mykillerbodymotivation. Hierop deelde ze haar voortgang met haar volgers. Wat volgde was het gelijknamige online sportplatform www.mykillerbodymotivation.com met trainingsvideo’s en binnen no-time groeide Faya uit tot het Nederlandse boegbeeld op het gebied van sport en voeding.

Een inspirerend platform in het Engels met een community van meer dan 300.000 mensen. Ze heeft ook een shop met allerlei producten van kleding tot fitness spullen. In 2016 lanceerde Faya haar eerste boek: Killerbody Dieet. Het vervolg kwam uit in januari 2017: Killerbody 2. Killerbody 2 begon ook op nummer 1 met Killerbody Dieet in diezelfde week direct daaronder op nummer 2. Nooit eerder slaagde een schrijver in Nederland erin om twee boeken op nummer 1 en 2 op de bestsellerlijst te hebben staan. Killerbody 3: Back in Shape kwam binnen op een 4e plek. Dit boek is geschreven voor vrouwen die na de zwangerschap weer in vorm willen komen. Faya lanceerde daarnaast onder haar eigen uitgeverij de Cellulite Guide en de Motivatie Guide. Dit jaar komt de Killer Planner uit. Naast het Killerbody Dieet en de Cellulite Guide besloot Faya haar meer te focussen op het motiveren van mensen om alles uit het leven te halen wat er in zit. Ze is een veel gevraagde motivatiespreker en weet mensen in beweging te krijgen op vele vlakken.

Werknemers, freelancers, zzp’ers, scholieren of bezoekers, we willen allemaal dolgraag wat bereiken in het leven en presteren binnen ons vakgebied. Maar hoe doe je dat? Hoe jaag jij je dromen na? We streven allemaal naar succes. Met mijn motivational speech zie je geen beren meer op de weg. “Als ik het kan, kan jij ook het ook”, aldus Faya. En dat is zo! “you can do anything you set your mind to man”.

Wat een powervrouw! Dit is nou een selfmade woman. Zonder enige vorm van opleiding heeft ze dit voor elkaar gekregen. Zo zie je maar. Echte ondernemers hebben het gewoon in zich en ontwikkelen zichzelf. De lezingen die ze geeft variëren van haar eigen (succes)verhaal tot aan een motivational speech.

Motivational speeches zijn is tegenwoordig helemaal trending. Ben jij al een motiverende spreker die we moeten kennen?

Bron: fayaofficial &killerbodymotivation.com, Beeld: Unsplash

Must Read

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here