Ben jij een carriere tijger? Zo wordt je het.

Wat is nou een carrieretijger? Ben jij er 1?

Een carrieretijger is iemand die sterk gericht is op het maken van carrière. Iemand die carrière wil maken. Iemand die succesvol wil zijn en geluk wil vinden in zijn of haar werk. Naast geld is ook geluk in werk belangrijk. Een goed salaris is niet alles natuurlijk.

Carrieretijgers willen vaak hogerop komen, een hoge functie of ze willen hun eigen bedrijf.

Online ondernemen is helemaal trending anno 2021, bijna 2022. Een eigen blog, eigen webshop, online onderneming of werken als freelancer. Mensen willen meer vrijheid. Ook is het erg trending om te beginnen als ZZP’er. Je ziet overal lifecoaches en zzp’ers in de zorg voorbij komen.

Ben jij nou het ondernemende type, maar heb je net even dat extra steuntje nodig? Dan zit je hier goed! Wij willen vrouwen empoweren en helpen met het beginnen van een eigen business. Bekijk dan ook onze shop. Het stappenplan voor het beginnen van een eigen onderneming. Je hebt een plan nodig, een websitenaam, een website, een hosting provider, producten en misschien content.

Wat ook een goed idee is om je LinkedIn profiel te “pimpen” en op zoek te gaan naar inspirerende carrieretijgers. Voeg mensen toe en stuur een leuk berichtje. Ga naar netwerk events en breidt jouw netwerk uit.

Maar onthoudt wel: er is meer in het leven dan werk en geld toch? (al zeggen we het zelf!). Een soulmate misschien? Maar we leven in 2021: je kan een liefde, kinderen en een carrière ook combineren, toch?

Bron: Google, Beeld: Unsplash

Must Read

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here